Maribor

18.3.2021

17:45 - 19:1528-URNI NADALJEVALNI TEČAJ (14 srečanj) – MARIBOR

V letu 2020 smo začeli z uresničevanjem našega dolgo pričakovanega projekta – 4-mesečne Lego delavnice robotike za otroke.
Ker je bil odziv otrok in staršev zelo dober, smo se odločili da s projektom nadaljujemo tudi v novem šolskem letu. Jesenskega termina nam zaradi epidemiološke situacije žal ni uspelo izpeljati, se pa toliko bolj veselimo našega pomladnega tečaja.
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 28-urnem tečaju Lego robotike za otroke.
S tečajem bomo začeli marca in ga zaključili pred pričetkom poletnih počitnic.
Seveda pa se bomo glede zaključka tečaja prilagajali aktualni epidemiološki sliki v Sloveniji in po potrebi tečaj zamaknili.
Nadaljevalni tečaj je namenjen otrokom, ki so bili v šolskem letu 2019/2020 vključeni v naš začetni 4-mesečni tečaj Lego robotike oz. so stari 12 let in več.
V Mariboru se bomo srečevali ob četrtkih v Hostlu Pekarna – PREDAVALNICA 2, od 17:45 do 19:15 (2 šolski uri).
Datumi delavnic:
18.3.
25.3.
1.4.
8.4.
15.4.
22.4.
29.4. – ODPADE! (počitnice)
6.5.
13.5.
20.5.
27.5.
3.6.
10.6.
17.6.
24.6.
Na urah LEGO ustvarjanja se bomo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Naučili se bomo veliko s področja robotike in programiranja, se malce poigrali in ob tem neizmerno zabavali. Pri delu bomo uporabljali tablice in izobraževalne komplete Lego WeDo 2.0. oz. prenosne računalnike in komplete Lego Mindstorms za starejše otroke.
Vabimo vse otroke stare med 6 in 16 let. Mentor se bo na delavnici posvetil vsakemu posebej in mu dodelil delo, ki je zanj primerno. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predhodne znanje.

CENA DELAVNICE: 196€ ***
V ceno delavnice je vključeno:
– strokovno vodstvo
– individualna pomoč in usmerjanje otrok
– individualne prilagoditve delavnice glede na znanje/starost otroka
– uporaba izobraževalnih LEGO paketov in programske opreme WeDo 2.0
– varstvo
– praktična nagrada ob koncu
– delovni listi in ostalo učno gradivo
***
– Plačilo je možno v treh obrokih.

– POPUSTI:
-10% za zgodnje prijave (do 3.3.2021)
-10% ob prijavi dveh otrok iz iste družine.
-15% ob prijavi treh otrok iz iste družine.
Popusti se med seboj ne seštevajo.

 


dane

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.