Maribor

18.3.2021

16:00 - 17:3028-URNI TEČAJ (14 srečanj) – MARIBOR

V letu 2020 smo začeli z uresničevanjem našega dolgo pričakovanega projekta – 4-mesečne Lego delavnice robotike za otroke.
Ker je bil odziv otrok in staršev zelo dober, smo se odločili da s projektom nadaljujemo tudi v novem šolskem letu. Jesenskega termina nam zaradi epidemiološke situacije žal ni uspelo izpeljati, se pa toliko bolj veselimo našega pomladnega tečaja.
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 28-urnem tečaju Lego robotike za otroke.
S tečajem bomo začeli marca in ga zaključili pred pričetkom poletnih počitnic.
Seveda pa se bomo glede zaključka tečaja prilagajali aktualni epidemiološki sliki v Sloveniji in po potrebi tečaj zamaknili.
V Mariboru se bomo srečevali ob četrtkih v Hostlu Pekarna – PREDAVALNICA 2, od 16:00 do 17:30 (2 šolski uri).
Datumi delavnic:
18.3.
25.3.
1.4.
8.4.
15.4.
22.4.
29.4. – ODPADE! (počitnice)
6.5.
13.5.
20.5.
27.5.
3.6.
10.6.
17.6.
24.6.
Na urah LEGO ustvarjanja se bomo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Naučili se bomo veliko s področja robotike in programiranja, se malce poigrali in ob tem neizmerno zabavali. Pri delu bomo uporabljali tablice in izobraževalne komplete Lego WeDo 2.0.
Vabljeni ste prav vsi – tisti brez predhodnega znanja, kot tudi tisti, ki ste se naših delavnic že udeležili in ste si nekaj znanja s področja robotike in programiranja že pridobili, saj je kombinacij s kockami in programiranjem veliko in ne more se nam zgoditi, da nam bi zmanjkalo idej. 🙂
Vabimo vse otroke stare med 6 in 16 let. Mentor se bo na delavnici posvetil vsakemu posebej in mu dodelil delo, ki je zanj primerno. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predhodne znanje.

Ponujamo programe/naloge za začetnike in povsem nove naloge/robote za tiste, ki so naše delavnice v preteklosti že obiskovali.

CENA DELAVNICE: 196€ ***
V ceno delavnice je vključeno:
– strokovno vodstvo
– individualna pomoč in usmerjanje otrok
– individualne prilagoditve delavnice glede na znanje/starost otroka
– uporaba izobraževalnih LEGO paketov in programske opreme WeDo 2.0
– varstvo
– praktična nagrada ob koncu
– delovni listi in ostalo učno gradivo
***
– Plačilo je možno v treh obrokih.– POPUSTI:
-10% za zgodnje prijave (do 3.3.2021)
-10% ob prijavi dveh otrok iz iste družine.
-15% ob prijavi treh otrok iz iste družine.
Popusti se med seboj ne seštevajo.


dane

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.