Maribor

7.10.2021

16:00 - 17:3028-URNI TEČAJ (14 srečanj) – MARIBOR

V letu 2020 smo začeli z uresničevanjem našega dolgo pričakovanega projekta – 4-mesečne Lego delavnice robotike za otroke.
Ker je bil odziv otrok in staršev zelo dober, smo se odločili da s projektom nadaljujemo tudi v novem šolskem letu.
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 28-urnem tečaju Lego robotike za otroke.
S tečajem bomo začeli oktobra in ga zaključili januarja.
V primeru poslabšanja epidemiološke situacije bomo začetek tečaja zamaknili ali določili povsem nov termin oz. vrnili prijavnino.
Glede zaključka tečaja se bomo prav tako prilagajali aktualni epidemiološki sliki v Sloveniji in po potrebi tečaj podaljšali (v primeru vmesnih prekinitev).
V Mariboru se bomo srečevali ob četrtkih v Hostlu Pekarna – PREDAVALNICA 2, od 16:00 do 17:30 (2 šolski uri).
Datumi delavnic:
– Oktober:
7, 14, 21, 28 (ODPADE-POČITNICE)
– November:
4, 11, 18, 25
– December:
2, 9, 16, 23, 30 (ODPADE-POČITNICE)
– Januar:
6, 13, 20,
Na urah LEGO ustvarjanja se bomo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Naučili se bomo veliko s področja robotike in programiranja, se malce poigrali in ob tem neizmerno zabavali. Pri delu bomo uporabljali tablice in izobraževalne komplete Lego WeDo 2.0.
Vabljeni ste prav vsi – tisti brez predhodnega znanja, kot tudi tisti, ki ste se naših delavnic že udeležili in ste si nekaj znanja s področja robotike in programiranja že pridobili, saj je kombinacij s kockami in programiranjem veliko in ne more se nam zgoditi, da nam bi zmanjkalo idej. 🙂
Vabimo vse otroke stare med 6 in 16 let. Mentor se bo na delavnici posvetil vsakemu posebej in mu dodelil delo, ki je zanj primerno. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predhodne znanje.
Ponujamo programe/naloge za začetnike in povsem nove naloge/robote za tiste, ki so naše delavnice v preteklosti že obiskovali.
CENA DELAVNICE: 215€ ***
V ceno delavnice je vključeno:
– strokovno vodstvo
– individualna pomoč in usmerjanje otrok
– individualne prilagoditve delavnice glede na znanje/starost otroka
– uporaba izobraževalnih LEGO paketov in programske opreme WeDo 2.0
– varstvo
– praktična nagrada ob koncu
– delovni listi in ostalo učno gradivo
***
– Plačilo je možno v treh obrokih.
– POPUSTI:
· -10% za zgodnje prijave (do 9.9.2021)
· -10% ob prijavi dveh otrok iz iste družine.
· -15% ob prijavi treh otrok iz iste družine.
Popusti se med seboj ne seštevajo.


dane

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.