Maribor

30.3.2021

16:30Vabimo vas na praznično obarvano Lego delavnico robotike za otroke. 😉 Tokrat smo pripravili posebno tematsko delavnico na kateri bomo s pomočjo Lego robotov barvali velikonočne pirhe.
Pripravili smo zanimive načrte, ki jih bodo otroci s svojimi super idejami dopolnili in izdelali naprave, ki nam bodo pomagale pri barvanju velikonočnih jajc iz stiropoja.
Kdaj: TOREK, 30.3.2021; 16:30 – 18:00
Kje: Hostel Pekarna/Mladinski kulturni center Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor
Kaj: LEGO robotika za otroke – barvanje velikonočnih pirhov
PRIJAVE: www.maliustvarjalci.si
CENA: 15€/otroka
Za otroke stare od 6 do 16 let.
_______________________________________
*** Število mest je omejeno.
V ceno delavnice je vključeno:
– strokovno vodstvo
– individualna pomoč in usmerjanje otrok
– individualne prilagoditve delavnice glede na znanje/starost otroka
– uporaba izobraževalnih LEGO paketov in programske opreme
– varstvo
– jajca iz stiroporja
– praktična nagrada
Vabljeni ste prav vsi – tisti brez predhodnega znanja, kot tudi tisti, ki ste se naših delavnic že udeležili in ste si nekaj znanja s področja robotike in programiranja že pridobili.


prvičdrugičtretjičvečkrat

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.