Maribor

28.12.2022

10:00 - 11:30Delavničarski studio Kulturnega inkubatorja MKC, Koroška cesta 18

PRAZNIČNE DELAVNICE LEGO ROBOTIKE

28.12.2022, 10:00 – 11:30

IZDELAVA OKRASKOV S POMOČJO LEGO ROBOTOV

Vabimo vas na praznično obarvano delavnico. Tokrat smo pripravili posebno tematsko delavnico na kateri bomo s pomočjo Lego robotov izdelali okraske za smrečico. Pripravili smo zanimive načrte, ki jih bodo otroci s svojimi super idejami dopolnili in izdelali naprave, ki nam bodo pomagale pri izdelavi okraskov iz stiroporja.

29.12.2022, 10:00 – 11:30

JELENČEK RUDOLF

Vabimo vas na praznično obarvano delavnico. Tokrat smo pripravili posebno tematsko delavnico na kateri bomo s pomočjo Lego izobraževalnih kompletov sestavili jelenčke in jih spravili v gibanje. Pripravili smo zanimive načrte, ki jih bodo otroci s svojimi super idejami dopolnili, dodamo še sani, smrečice in vse kar sodi k prazničnemu vzdušju.

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.