Hajdina

19.2.2024

16:30 - 18:00Osnovna šola Hajdina; Spodnja Hajdina 24, 2288 Hajdina, Slovenija

28-URNI TEČAJ LEGO ROBOTIKE: ROBOPOZNAVALEC (14 srečanj)

_________________________________________________
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 28-urnem tečaju Lego robotike za otroke, ki bo na sporedu spomladi. S tečajem bomo začeli konec februarja in ga zaključili v začetku junija. Na Hajdini se bomo srečevali ob ponedeljkih na OŠ Hajdina, od 16:30 do 18:00 (2 šolski uri).
____________________________
Na voljo so ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaji. Med prijavljenimi otroci bomo znotraj skupine oblikovali manjše podskupine in jim dodelili delo, ki je primerno zanje. Ne glede na to na kateri program prijavite otroka, bomo na prvih srečanjih preverili kako jim gre in jim dodelil primerno delo (da ne bo pretežko/prelahko).
Programi, ki so na voljo:
– ROBOPOZNAVLEC: začetni tečaj
– ROBOPOZNAVALEC: nadaljevani tečaj (za vse, ki so naš 28-urni tečaj že obiskovali (1x ali večkrat) ali so starejši od 12 let)
____________________________
Datumi tečaja:
– FEBRUAR: 19., 26.-odpade (počitnice)
– MAREC: 4., 11., 18., 27.
– APRIL: 1.-odpade (praznik), 8., 15., 22., 29.-odpade (počitnice)
– MAJ: 6., 13., 20., 27.
– JUNIJ: 4., 11.
____________________________
Na urah LEGO ustvarjanja se bomo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Naučili se bomo veliko s področja robotike in programiranja, se malce poigrali in ob tem neizmerno zabavali. Pri delu bomo uporabljali tablice in izobraževalne komplete Lego WeDo 2.0. oz. prenosne računalnike in komplete Lego Spike ter Mindstorms za starejše otroke in tiste, ki so bili že večkrat na tečaju.
Vabimo vse otroke stare med 6 in 15 let. Mentor se bo na tečaju posvetil vsakemu posebej in mu dodelil delo, ki je zanj primerno. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predhodne znanje.
____________________________
CENA TEČAJA: 225€ ***
V ceno delavnice je vključeno:
– strokovno vodstvo
– individualna pomoč in usmerjanje otrok
– individualne prilagoditve delavnice glede na znanje/starost otroka
– uporaba izobraževalnih LEGO paketov in programske opreme
– varstvo
– praktična nagrada ob koncu
– delovni listi in ostalo učno gradivo
____________________________
***
– Plačilo je možno v treh obrokih (ob prijavi napišite v komentar, da želite plačilo na obroke).
– POPUSTI:
· -10% za zgodnje prijave (do 12.1.2024)
· -10% ob prijavi dveh otrok iz iste družine.
· -15% ob prijavi treh otrok iz iste družine.
Popusti se med seboj ne seštevajo.
____________________________


dane

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.