Maribor, Hajdina, Slovenska Bistrica, Murska Sobota

1.10.2024

16:0028-URNI TEČAJI LEGO ROBOTIKE: ROBOPOZNAVALEC (14 srečanj)

Vpisi v tečaje potekajo 2x letno: jeseni in spomladi. Otrok lahko obiskuje tečaj celo šolsko leto in se nam pridruži jeseni in spomladi ali pa se odloči le za pomladni/jesenski tečaj.
____________________________
[ODPRTE PRIJAVE ZA JESEN 2024]
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 28-urnem tečaju Lego robotike za otroke, ki bo na sporedu jeseni. S tečajem bomo začeli oktobra in ga zaključili v začetku leta 2025. Točne datume objavimo konec šolskega leta oz. v začetku poletnih počitnic.
____________________________
Na voljo so ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaji. Med prijavljenimi otroci bomo znotraj skupine oblikovali manjše podskupine in jim dodelili delo, ki je primerno zanje. Ne glede na to na kateri program prijavite otroka, bomo na prvih srečanjih preverili kako jim gre in jim dodelil primerno delo (da ne bo pretežko/prelahko).
Programi, ki so na voljo:
– ROBOPOZNAVLEC: začetni tečaj
– ROBOPOZNAVALEC: nadaljevani tečaj (za vse, ki so naš 28-urni tečaj že obiskovali (1x ali večkrat) ali so starejši od 12 let)
____________________________
TERMINI in LOKACIJE TEČAJEV:
– HAJDINA, OŠ Hajdina: vsak ponedeljek, 16:30-18:00
– MARIBOR:
* OŠ Bojana Ilicha, vsak torek, 16:00-17:30 ali 17:45-19:15
* OŠ Angela Besednjaka, vsak četrtek, 16:00-17:30 ali 17:45-19:15
– SLOVENSKA BISTRICA, Knjižnica Josipa Vošnjaka, vsako sredo, 16:15-17:45
– MURSKA SOBOTA, MIKK klub, vsako drugo soboto, 9:00-12:00
______________
Na urah LEGO ustvarjanja se bomo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Naučili se bomo veliko s področja robotike in programiranja, se malce poigrali in ob tem neizmerno zabavali. Pri delu bomo uporabljali tablice in izobraževalne komplete Lego WeDo 2.0. ter Lego Spike oz. prenosne računalnike in komplete Lego Mindstorms za starejše otroke in tiste, ki so bili že večkrat na tečaju.
Vabimo vse otroke stare med 6 in 15 let. Mentor se bo na tečaju posvetil vsakemu posebej in mu dodelil delo, ki je zanj primerno. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predhodno znanje.
____________________________
CENA TEČAJA: 225€ ***
V ceno delavnice je vključeno:
– strokovno vodstvo
– individualna pomoč in usmerjanje otrok
– individualne prilagoditve delavnice glede na znanje/starost otroka
– uporaba izobraževalnih LEGO paketov in programske opreme
– varstvo
– praktična nagrada in diploma ob koncu
– delovni listi in ostalo učno gradivo
____________________________
***
– Plačilo je možno v treh obrokih (ob prijavi napišite v komentar, da želite plačilo na obroke).
– POPUSTI:
· -10% za zgodnje prijave (do 31.8.).
· -10% ob prijavi dveh otrok iz iste družine.
· -15% ob prijavi treh otrok iz iste družine.
Popusti se med seboj ne seštevajo.
____________________________


dane

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.