Maribor

1.10.2023

16:0028-URNI TEČAJ LEGO ROBOTIKE: ROBOPOZNAVALEC (14 srečanj)

Tečaji Lego robotike so trenutno v teku.
_________________________________________________
Tečaje organiziramo 2x v šolskem letu:
– jesenski tečaj (oktober – februar)
– pomladni tečaj (februar – junij)
_________________________________________________
Tečaji potekajo na treh lokacijah:
– ob ponedeljkih: Hajdina, OŠ Hajdina
– ob torkih: Maribor, OŠ Bojana Ilicha
– ob sredah: Slovenska Bistrica, Knjižnica Josipa Vošnjaka
– ob četrtkih: Maribor, OŠ Angela Besednjaka
Na voljo so ZAČETNI in NADALJEVALNI tečaji.
_________________________________________________
V kolikor bi tudi vašega otroka zanimala udeležba na takšnem tečaju, vas vabimo da spodaj izpolnite informativno prijavnico. Ko bodo prijave odprte, vas bomo kontaktirali in povabili k prijavi na tečaj.
_________________________________________________
Na urah LEGO ustvarjanja se bomo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Naučili se bomo veliko s področja robotike in programiranja, se malce poigrali in ob tem neizmerno zabavali. Pri delu bomo uporabljali tablice in izobraževalne komplete Lego WeDo 2.0. oz. prenosne računalnike in komplete Lego Mindstorms za starejše otroke in tiste, ki so bili že večkrat na tečaju.
Vabimo vse osnovnošolce stare med 6 in 16 let. Mentor se bo na tečaju posvetil vsakemu posebej in mu dodelil delo, ki je zanj primerno. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predhodne znanje.
_________________________________________________


dane

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.