Maribor

11.10.2022

16:30 - 18:0028-URNI TEČAJ (14 srečanj) – MARIBOR

V letu 2020 smo začeli z uresničevanjem našega dolgo pričakovanega projekta: 4-mesečne Lego delavnice robotike za otroke.
Ker je bil odziv otrok in staršev v preteklih dveh letih zelo dober, smo se odločili, da s projektom nadaljujemo tudi v šolskem letu 2022/2023.
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 28-urnem tečaju Lego robotike za otroke.
S tečajem bomo začeli oktobra in ga zaključili januarja.
V Mariboru se bomo srečevali ob torkih v prostorih Kreatorlab-a, od 16:30 do 18:00 (2 šolski uri).
Datumi tečaja:
– OKTOBER: 11., 18., 25.
– NOVEMBER: 1.-odpade (počitnice), 8., 15., 22., 29.
– DECEMBER: 6., 13., 20., 27.-odpade (počitnice)
– JANUAR: 3., 10., 17., 24.
Na urah LEGO ustvarjanja se bomo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Naučili se bomo veliko s področja robotike in programiranja, se malce poigrali in ob tem neizmerno zabavali. Pri delu bomo uporabljali tablice in izobraževalne komplete Lego WeDo 2.0.
Vabljeni ste prav vsi – tisti brez predhodnega znanja, kot tudi tisti, ki ste se naših delavnic že udeležili in ste si nekaj znanja s področja robotike in programiranja že pridobili, saj je kombinacij s kockami in programiranjem veliko in ne more se nam zgoditi, da nam bi zmanjkalo idej.
Vabimo vse otroke stare med 6 in 16 let. Mentor se bo na tečaju posvetil vsakemu posebej in mu dodelil delo, ki je zanj primerno. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predhodne znanje.
Ponujamo programe/naloge za začetnike in povsem nove naloge/robote za tiste, ki so naše delavnice v preteklosti že obiskovali.
CENA DELAVNICE: 215€ ***
V ceno delavnice je vključeno:
– strokovno vodstvo
– individualna pomoč in usmerjanje otrok
– individualne prilagoditve delavnice glede na znanje/starost otroka
– uporaba izobraževalnih LEGO paketov in programske opreme WeDo 2.0
– varstvo
– praktična nagrada ob koncu
– delovni listi in ostalo učno gradivo
***
– Plačilo je možno v treh obrokih (ob prijavi napišite v komentar, da želite plačilo na obroke).
– POPUSTI:
· -10% za zgodnje prijave (do 31.8.2022)
· -10% ob prijavi dveh otrok iz iste družine.
· -15% ob prijavi treh otrok iz iste družine.
Popusti se med seboj ne seštevajo.


dane

*Varovanje podatkov: Podatke, ki jih boste vpisali ob prijavi otroka, bomo uporabljali izključno za naše lastne potrebe. Z vpisom podatkov podajate svoje izrecno soglasje k hrambi podatkov in obdelavi za namen zagotavljanja storitev, ohranjevanja stika z nami in tržnega obveščanja prek elektronske pošte. Vaše podatke bomo skrbno varovali. Če bi tako želeli v prihodnosti, lahko kadarkoli in brez razloga zahtevate izbris podatkov. Fotografiranje otrok je izključno v namen dela in izobraževanja. Fotografije objavimo na spletni strani www.maliustvarjalci.si ter na Facebook strani.