Naloga 8


➡️➡️➡️ Kot smo obljubili… Da ne boste povsem pozabili na nas in da ohranimo vsaj virtualen kontakt s svojimi tečajniki, je tukaj že OSMA NALOGA.
Otroci lahko naloge rešujejo v komentarju na Facebooku, Instagramu ali pa kar doma na papirju ali računalniku.

⁉️ [NALOGA 8]
Odgovori na spodnji vprašanji:
– Katera dva zobnika se vrtita v isti smeri?
– Kateri zobnik se vrti najpočasneje?

NALOGA 8

➡️➡️➡️ Kot smo obljubili… Da ne boste povsem pozabili na nas in da ohranimo vsaj virtualen kontakt s svojimi tečajniki, je tukaj že OSMA NALOGA.Otroci lahko naloge rešujejo v komentarju na Facebooku, Instagramu ali pa kar doma na papirju ali računalniku.⁉️ [NALOGA 8]Odgovori na spodnji vprašanji:- Katera dva zobnika se vrtita v isti smeri?- Kateri zobnik se vrti najpočasneje?Nalogo najdete tudi tukaj: www.maliustvarjalci.si❗ Ko se ponovno vidimo seboj prinesite list z rešitvami nalog. 😜 Vsem, ki boste pridno sodelovali pri naših nalogah bomo namreč podarili majceno darilce, ko se ponovno srečamo na kateri od naših delavnic ali tečajev.Upamo, da se kmalu ponovno vidimo! 💙Ostanite zdravi!#ostanidoma

Objavil/a Mali ustvarjalci dne Četrtek, 07. maj 2020

❗ Ko se ponovno vidimo seboj prinesite list z rešitvami nalog. 😜 Vsem, ki boste pridno sodelovali pri naših nalogah bomo namreč podarili majceno darilce, ko se ponovno srečamo na kateri od naših delavnic ali tečajev.

Upamo, da se kmalu ponovno vidimo! 💙
Ostanite zdravi!
#ostanidoma